Ha elfelejtetted a jelszavadat, vagy valamilyen okból nem tudsz belépni, rendszerünk a regisztrációnál megadott e-mail címed megadása után elküldi Neked a belépéshez szükséges információkat.

Kérjük, add meg e-mail címedet:

Tudj meg többet arról, akivel dolgozol.

Adatbázisunkban 2780 szolgáltató található.

Jelenleg 37 szolgáltatónak 29 felhasználó által adott 60 értékelését böngészheted.

Rólunk

Megbízható asztalost keresel Budapesten? Egy jó wellness szállodában töltenéd a szabadnapjaidat? Jó lenne már találni egy lelkiismeretes autószerelőt Debrecenben? Szeretnéd megtalálni Szeged legjobb fodrászát? Hirtelen kellene egy gumis Győrben, ahol gyorsan lecseréltetheted a kerekeket? Keresd meg az számodra legmegfelelőbb szolgáltatót az Ígydolgozik.hu oldalon. Böngészd át a mások által leadott értékeléseket, majd válaszd ki a megfelelő céget vagy szakembert, aki a legjobb értékeléseket kapta. Amennyiben Te is ajánlanál egy jó villanyszerelőt, vagy éttermet másoknak, értékeld Te is a szolgáltatókat, hogy tapasztalataiddal másoknak is segíts a választásban.

Az Ígydolgozik.hu oldal azzal a céllal jött létre, hogy személyes tapasztalatokon nyugvó, különböző szempontok alapján összeállított értékelést nyújtson a különböző ágazatokba tartozó, szolgáltatást nyújtó vállalkozások munkájának minőségéről és megbízhatóságáról. Röviden: a felhasználók saját tapasztalataik alapján értékelhetik a vállalkozásokat, szakembereket, szolgáltatókat (továbbiakban szolgáltatókat) így segítséget nyújthatnak mindazok számára, akik megbízható szolgáltatást és szolgáltatót keresnek.

Az oldalon található, értékelhető szolgáltatók adatbázisa, a felhasználók és fejlesztők közös munkája által folyamatosan bővül. Célunk az, hogy minden érdeklődő hasznos információhoz jusson azokról a szolgáltatókról, akiket meg akar bízni, illetve az oldalon található értékelések alapján számára a legmegfelelőbb, legjobb szolgáltatást nyújtó vállalkozót/vállalkozást választhassa ki.