Ha elfelejtetted a jelszavadat, vagy valamilyen okból nem tudsz belépni, rendszerünk a regisztrációnál megadott e-mail címed megadása után elküldi Neked a belépéshez szükséges információkat.

Kérjük, add meg e-mail címedet:

Tudj meg többet arról, akivel dolgozol.

Adatbázisunkban 2780 szolgáltató található.

Jelenleg 37 szolgáltatónak 29 felhasználó által adott 60 értékelését böngészheted.

Hogyan működik?

Az Ígydolgozik.hu oldal azzal a céllal jött létre, hogy személyes tapasztalatokon nyugvó, különböző szempontok alapján összeállított értékelést nyújtson a különböző ágazatokba tartozó, szolgáltatást nyújtó vállalkozások munkájának minőségéről és megbízhatóságáról. Röviden: a felhasználók saját tapasztalataik alapján értékelhetik a vállalkozásokat, szakembereket, céget, szolgáltatókat (továbbiakban szolgáltatókat), így segítséget nyújthatnak mindazok számára, akik megbízható szolgáltatást, szolgáltatót keresnek.

Fontos! Értékelni csak szervezeteket (gazdasági, civil, társadalmi) és egyéni vállalkozókat, mint vállalkozásokat lehet! Természetes személyekre vonatkozó értékeléseket az adminisztrátor nem engedélyez feltölteni az oldalra!


Hogyan értékelhetek egy szolgáltatót?

Értékelést leadni csak az Ígydolgozik.hu oldalon regisztrált tagok tudnak. A regisztrált tagok e-mail címük és jelszavuk megadása után tudnak belépni profiloldalukra. Belépés után a kereső mezők kitöltésével lehetőség nyílik rákeresni az értékelni kívánt szolgáltatóra. A szolgáltató kiválasztása után, a megjelenő szempontok alapján, illetve saját szavakkal* lehet értékelni a kapott szolgáltatást. Az értékelés leadása után 24 órán belül megjelenik az oldalon az értékelés, melyet bárki megtekinthet, aki az oldalra látogat.

Amennyiben a keresett szolgáltató nem található az oldal adatbázisában, lehetőség van az adott szolgáltató adatainak adatbázisba történő felvitelére. Ehhez kattints a „Cég felvitele” gombra, add meg a kért adatokat, és a lap alján értékeld a céget. Amennyiben üresen hagyod az értékelési mezőket, úgy csak a szolgáltató rögzítése történik meg, és a későbbiek folyamán bármikor értékelheted az adott szolgáltatót. Új szolgáltató rögzítése csak regisztráció és bejelentkezés után lehetséges.

Amennyiben a rendszerben szereplő értékelési szempontok mellé újat szeretnél felvenni, amely alapján értékelnéd az adott szolgáltatót, úgy az értékelési oldalon lehetőséged van új értékelési szempont felvételére, melynek elfogadásáról az adminisztrátor 24 órán belül dönt. Az új értékelési szempont elfogadása esetén a korábban leadott értékeléseket kiegészítheted az új szempont általi értékeléssel. Értékelés során nem kötelező minden szempont alapján értékelni, hiszen nem minden szolgáltatóra értelmezhető minden értékelési szempont. Az értékelési érték csak az osztályozott értékelések alapján kerül kiszámításra.

Amennyiben az új értékelési szempontot az adminisztrátor elutasítja, arról a felhasználó értesítést kap a regisztráció és a belépés során megadott e-mail címre.

*A saját szavas értékelést moderátor cenzúrázza, és a becsületsértő, valamint nyomdafestéket nem tűrő szavakat, kifejezéseket törli az értékelésből.


Keresés

A szolgáltatók adatbázisában a főoldalon található keresőmezők kitöltéséve kereshetsz cégnév, tevékenység, megye, város és webcím alapján. Amennyiben nem találod a keresett szolgáltatót, úgy a "Hogyan értékelhetek egy szolgáltatót?" pontban leírtak alapján felvehetsz az adatbázisba új szolgáltatót és annak adatait.

Regisztrált tagok számára lehetőség van új tevékenységi körök rögzítésére is. Amikor az "Új cég felvitele" oldalon, a "Tevékenység" mezőbe történő adatok megadása történik, gépelés közben automatikusan megjelennek a rendszerben már szereplő tevékenységek. Amennyiben olyan tevékenységet gépelsz be, amely nem szerepel az adatbázisban, úgy azt érzékeli a rendszer, és továbbítja az adminisztrátor felé, aki 24 órán belül dönt az új tevékenység elfogadásáról. Elfogadás esetén a tevékenység bekerül a rendszer adatbázisában, és mások által is kiválasztható lesz.


Hogyan regisztrálhatok?

Regisztrálni a ”Regisztráció” menüpontra kattintva lehet. A kért adatok megadása után a kereső mezők kitöltésével egyből lehetőség nyílik rákeresni az értékelni kívánt szolgáltatóra. A regisztráció és értékelés sorrendje felcserélhető. Amennyiben előbb értékeled a kiválasztott szolgáltatót, úgy az értékelés jóváhagyása után belépésre vagy regisztrációra figyelmeztető ablak jelenik meg. Regisztráció után a megadott értékelés nem vesződik el, a „Beküldöm” gombra kattintva véglegesítheted azt.

Az oldalon található, értékelhető szolgáltatók adatbázisa, a felhasználók és fejlesztők közös munkája által, folyamatosan bővül. Célunk az, hogy minden érdeklődő hasznos információhoz jusson azokról a szolgáltatókról, akiket meg akar bízni, illetve az oldalon található értékelések alapján számára a legmegfelelőbb, legjobb szolgáltatást nyújtó vállalkozót/vállalkozást választhassa ki.

Fontos!

Az Ígydolgozik.hu oldal nem vállal felelősséget az oldalon szereplő szolgáltatók adatainak valódiságáért. Az adatbázisban szereplő adatok az interneten szabadon, bárminemű regisztráció nélkül, bárki által megtalálható, illetve a felhasználók által feltöltött információkból származnak. Az adatok aktualizálását, módosítását bármely, az Ígydolgozik.hu oldalon regisztrált felahasználó elvégezheti.